Dia's overzetten op DVD of CD Smalfilm overzetten op DVDVideo overzetten naar DVDOfferte aanvragen voor digitaliseren mediaContact opnemen

Algemene Voorwaarden


Van: Bewaar het Verleden

www.bewaarhetverleden.nl is een website van:

Van de Stroet Grafisch Design
Ambrosius van Ommerenlaan 64
3771 PK Barneveld
Telefoonnummer: 0342 - 785 778
E-mail: info@bewaarhetverleden.nl
KvK nr: 08087085
BTW nr: NL192563865B01

Artikel 1 - Algemeen

Bij gebruik maken van de diensten van Bewaar het Verleden gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden zijn bindend voor alle opdrachten bij Bewaar het Verleden.

Artikel 2 - Prijzen en offertes

De op de website en in offertes genoemde prijzen worden zo actueel mogelijk gehouden. Bij onjuist genoemde prijzen zal Bewaar het Verleden er zoveel mogelijk aan doen u tijdig op de hoogte te brengen. De desbetreffende diensten zullen dan tegen gereduceerd tarief worden verricht in overleg met de klant. De in offertes genoemde prijzen zijn geldig tot 30 dagen na offertedatum. Prijzen op de website en in de offertes worden inclusief 19,0% BTW vermeld.

Artikel 3 - Privacy

Tijdens het aanvragen van een offerte via de website worden een aantal gegevens opgeslagen. Hieronder vallen de naam-, adres- plaats- en telefoongegevens alsmede het E-mail adres en het IP-adres van de computer waar de aanvraag is gedaan. Deze gegevens worden alleen voor eigen gebruik opgeslagen en worden niet aan derden verstrekt.

Artikel 4 - Aanlevering, verwerking en retournering van materiaal

Materiaal kan persoonlijk of via de post afgeleverd worden. Het retourneren van het verwerkte materiaal kan eveneens via ophalen of versturen per post. Retourneren van materiaal d.m.v. post gaat uitsluitend aangetekend met handtekening retour of onder rembours, tenzij anders overeengekomen.
Verzendkosten zijn voor opdrachtgever mits anders overeengekomen. Op verzoek kan de opdracht in 2 delen verzonden worden: Als eerste het gedigitaliseerde materiaal en vervolgens bij gebleken ontvangst de originelen.

Artikel 5 - Betaling

Betaling van de geleverde materialen geschiedt contant bij afhalen of onder rembours bij versturen. Bedrijven en overheidsinstellingen kunnen op rekening betalen. Deze rekening dient te worden voldaan binnen de op de faktuur vermelde termijn

Naar volgende pagina Algemene Voorwaarden


HomeDia'sVideoSmalfilmOfferteContactWerkwijzeAlgemene VoorwaardenReferenties