Dia's overzetten op DVD of CD Smalfilm overzetten op DVDVideo overzetten naar DVDOfferte aanvragen voor digitaliseren mediaContact opnemen

Dia's digitaliseren

Overzetten van dia's op DVD

Wat doet u met uw uw oude diacollectie? Zou u uw oude beelden ook graag nog eens willen bekijken zonder allerlei apparatuur te moeten opstellen? En wilt u graag uw diacollectie met anderen delen? Een mogelijkheid om de analoge dia op DVD te zetten is dan wellicht wat u zoekt.

Wij kunnen uw dia's scannen en overzetten naar een digitale drager. Uw ingescande dia's worden dan als jpg-bestanden op een CD, DVD, of externe harddisk geplaatst. U kunt dan uw dia's bekijken m.b.v. een DVD-speler of een computer. De digitale dia's bewerken of af laten drukken bij een afdrukcentrale als fotoboek, een diashow, een digitale diacollectie biedt u vele creatieve mogelijkheden.

Dia's scannen

Dia op DVD - Digitaliseren van dia's middels een snelle diascanner

Bewaar het Verleden digitaliseert maandelijks duizenden dia's. Dit gebeurt met behulp van speciale diascanners. Hiermee kunnen meerdere diamagazijnen in één procesgang gescand worden. De apparatuur is gedeeltelijk gemodificeerd om grote opdrachten te kunnen verwerken. De ingescande dia's worden op een zeer hoogwaardige DVD of CD geplaatst..
Klik hier voor een aantal diascans van klanten die hun dia's hebben laten overzetten op DVD.

Bewaar het Verleden staat bekend om de kwaliteit van het afgeleverde materiaal. Lees hier een aantal klantreacties die dit bevestigen.


Stof- en krasverwijdering, kleurherstel en diashows

Tijdens het digitaliseren worden krasjes en stofjes op de dia's door de apparatuur weggewerkt. Uw stoffige dia's worden omgetoverd tot een mooie, krasvrije dia's. Tevens is het mogelijk om bij vervaagde dia's de kleuren te herstellen.
Ook kunnen wij uw diamateriaal op DVD plaatsen in de vorm van een diashow. Uw dia's worden dan op een schitterende manier vertoond, vergezeld van uw favoriete muziek.

Dia's digitaliseren - Twee mogelijkheden

Scan Afmetingen Geschikt voor Inclusief
• Weergave in Full HD en nog veel hoger.
• Fotoafdrukken tot 46 x 30 cm
• Archiveren dia's in hoogste kwaliteit.

Deze tabel is gebaseerd op kleinbeelddia's. Halfkleinbeelddia's leveren kleinere afmetingen op.

Prijzen en aanlevering

Prijsberekening dias digitaliserenDia's digitaliseren en overzetten op DVD kan vanaf € 0,35 per stuk, afhankelijk van de gewenste aantallen. Klik hier voor een snelle prijsberekening.

Voor een exacte prijsopgaaf kunt u het beste een offerte opvragen, u ontvangt dan binnen 1 werkdag een offerte. Klikt u hiervoor op de aan de linkerzijde geplaatste offerteknop.

Informatie over het aanleveren en versturen vindt u hier.


HomeDia'sVideoSmalfilmOfferteContactWerkwijzeAlgemene VoorwaardenReferenties