Dia's overzetten op DVD of CD Smalfilm overzetten op DVDVideo overzetten naar DVDOfferte aanvragen voor digitaliseren mediaContact opnemen

Digitaliseren dia's - voorbeelden


Deze voorbeelddia's zijn originele scans. De afbeeldingen zijn dus niet verbeterd met Photoshop of andere fotobewerkingsprogramma's.

Scanvoorbeeld gedigitaliseerde dia.

Dit betreft een fantastisch scherpe dia van een moskee in Maleisië . Let op de donkere partijen in de dia. Dit gedeelte loopt niet dicht in als zijnde één zwart vlak, maar er zijn kleurnuances in te onderscheiden. Een wezenlijk onderscheid tussen professionele - en consumentenapparatuur!

Onze diascanners leveren zeer goede digitale reproducties van het originele diamateriaal. Deze afbeelding laat zien dat er nagenoeg geen scherpte verloren gaat. De kwaliteit van de originele dia is bepalend voor het resultaat.

1. Open diascan basis resolutie (1800x2700 pixels)
2. Open diascan extra resolutie (3600x5400 pixels)


Diascan Tafelberg

Links een afbeelding van de Tafelberg in Zuid-Afrika.
Met name de diascan in extra resolutie vraagt om afgedrukt te worden als grootformaat foto.

1. Open diascan basis resolutie (1800x2700 pixels)
2. Open diascan extra resolutie (3600x5400 pixels)


Het effect van Digital ICE techniek op gedigitaliseerde dia's.

Diascan van een z onsondergang bij de Noordkaap. Deze dia's laten het effect van de stof- en krascorrectietechniek zien. Voorbeeld 1 bevat een diascan met meerdere stofjes in het beeld. Bij voorbeeld 2 is zijn deze door de krasverwijderingstechniek weggehaald. Stof- en krasverwijdering wordt bij ons standaard al uitgevoerd.

1. Open diascan zonder stof- en krasverwijderingstechniek
2. Open diascan met ingeschakelde stof- en krasverwijderingHomeDia'sVideoSmalfilmOfferteContactWerkwijzeAlgemene VoorwaardenReferenties