Dia's overzetten op DVD of CD Smalfilm overzetten op DVDVideo overzetten naar DVDOfferte aanvragen voor digitaliseren mediaContact opnemen

Herstellen van vervaagde dia's

Kleurcorrectie toegepast op ingescande dia's

Oude dia's hebben nogal eens het probleem dat de kleuren wat flets zijn geworden. Vaak valt dit niet eens direct op omdat de gehele afbeelding dezelfde fletse tint heeft en onze hersenen zich daarop aanpassen. In veel gevallen is het echter mogelijk de oude kleuren te herstellen. middels de ROC (restore old colors) techniek.
Zie hieronder een aantal voorbeelden van ingescande dia's waarvan de kleuren hersteld zijn.

Origineel ingescande dia van luchtfoto Barneveld Luchtfoto waarvan de oude kleuren hersteld zijn. Originele scan van schuurtje in weiland.Kleurcorrectie toegepast op schuur in weiland.Scan van beeld dierentuin Amersfoort Dia van dierentuin waarop ROC is toegepast.

Bij opdrachten waarbij kleurherstelling van de dia's gewenst is wordt een DVD afgeleverd met de originele- en de op kleur gecorrigeerde diascans. U bent dus altijd in staat om het verschil met de originelen te zien.

Het goed herstellen van vervaagde dia's is handwerk en daarvoor worden kosten op uurbasis doorberekend. Informeer eens naar de mogelijkheden.

 

HomeDia'sVideoSmalfilmOfferteContactWerkwijzeAlgemene VoorwaardenReferenties