Dia's overzetten op DVD of CD Smalfilm overzetten op DVDVideo overzetten naar DVDOfferte aanvragen voor digitaliseren mediaContact opnemen

Werkwijze digitaliseren materiaal


Verzenden of afleveren van materiaal

Aanleveren van het materiaal kan via de post of door het persoonlijk af te leveren. Versturen via de post is een methode waar we goede ervaringen mee hebben. Een veilige manier van verzenden is door het pakket aangetekend, eventueel verzekerd, met handtekening retour te verzenden. Het adres waar de pakketten naar toe gestuurd kunnen worden vindt u hier .Het pakket wordt dan alleen maar op het juiste adres afgeleverd als er een handtekening is gezet. Deze handtekening fungeert als bewijsmateriaal dat het pakket ontvangen is door ons. Deze handtekening wordt naar u als afzender retour gestuurd.
Wilt u het materiaal persoonlijk komen afleveren, dan is het verstandig om vooraf even te bellen voor een afspraak. Het bezoekadres is: Van Hogendorplaan 14, 3771 CP in Barneveld.

Zorg bij verzending voor een stevige verpakking van het pakket. Een sterke kartonnen doos, opgevuld met isolatieschuimpjes of krantenpapier voldoet prima. Zorg ervoor dat de doos goed afgeplakt is met tape om eventueel uitscheuren te voorkomen.

Betalen en retourneren

Het pakket met het gedigitaliseerde materiaal wordt onder rembours terug gestuurd. Voorafgaand aan de verzending per post krijgt u een E-mail met daarin een faktuur met het aan remboursbedrag en de verzenddatum. Het is ook mogelijk om het bedrag over te maken zodra de opdracht gereed is, waarna het pakket opgestuurd wordt. De meest veilige manier van retourneren is het laten opsturen van de DVDís waarna het te betalen bedrag overgemaakt wordt. Zodra het bedrag overgemaakt is, worden de originelen teruggestuurd. Zo bent u verzekerd dat u nooit alles kwijt kunt raken in het geval dat er iets met het pakketje zou gebeuren.

AANLEVEREN VAN DIA'S
Lever de diadozen aan met een omschrijving per magazijn. Deze omschrijving wordt gebruikt voor de bestandsnamen van de bestanden die op de CD/DVD geplaatst worden. Heeft u bijvoorbeeld een magazijn met het jaartal 1972, dan worden de digitale bestanden 1972-001.jpg, 1972-002.jpg enz. genoemd.

AANNLEVEREN VAN VIDEOTAPES
Lever de videotapes aan met een volgordenummer en een omschrijving per tape. Een korte omschrijving zoals een jaartal is over het algemeen het duidelijkst. Op basis van de volgordenummers worden de video's op DVD geplaatst. De omschrijving is van belang voor de tekst op de omslag van de DVD.

AANNLEVEREN VAN SMALFILMS
Lever de filmspoelen aan met een volgordenummer en een omschrijving per spoel (bijv. een jaartal of een andere, korte omschrijving). Deze omschrijving wordt op de indexhoes vermeld. De volgordenummers zijn van belang om te bepalen hoe de films op de DVD geplaatst moeten worden. De omschrijving is van belang voor de tekst op de omslag van de DVD.


HomeDia'sVideoSmalfilmOfferteContactWerkwijzeAlgemene VoorwaardenReferenties